/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
12. BAHAR ŞENLİĞİ GÖLCÜK´TE BAŞLIYOR
Orjinal Resim

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Geleneksel Bahar Şenliği, 17, 18, 19 Haziran tarihlerinde Kavaklı Sahili’nde yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda dop dolu bir programla gerçekleştirilecek şenlikler; 17 Haziran saat 16.30’da düzenlenecek açılış programı ile başlayacak. Gölcüklü kadınlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları, stantlar kurarak şenlikte yer alacak.


İLK GÜN YOĞUN PROGRAM

İlk gün bando gösterisi ve açılış seremonisinin ardından, Gölcük Belediyesi Halk Oyunları, +1 Fark İle Gölcük Down Sendromlular Derneği gösterileri sahnelenecek. Ziyaretçilerin stantları gezmesi ile devam edecek şenlikte; saat 18.00’da “En Güzel Kedi Yarışması”, saat 19.00’da ise Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu Konseri düzenlenecek.   

 

MÜZİK ZİYAFETİ SİZLERİ BEKLİYOR

Şenliklerin ikinci günü olan 18 Haziran saat 17.00’da Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi defilesini ile kadınların el emeği ürünleri vatandaşların beğenisine sunulacak. Saat 19.00’da ise Gölcüklüler müzik ziyafeti yaşayacak. Şenliklerde konser sahnesine çıkacak olan Celil Cinemre; en güzel pop şarkıları ile Gölcüklüler’e unutumayacakları bir akşam yaşatacak. 19 Haziran Pazar günü ise şenlik alanındaki stantlar, ziyaretçilerine gün boyu hizmet vermeye devam edecek. Şenlikler aynı gün saat 21.00’da sona erecek.

BAŞKAN SEZER HERKESİ DAVET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Bu yıl dop dolu bir programla geleneksel bahar şenliğimizi düzenleyeceğiz. Güzel bir etkinlik olacağını düşünüyor, tüm hemşehrilerimizi Kavaklı Sahili’ne bekliyoruz” dedi.

 

SINAV SAATLERİNDE GÜRÜLTÜLÜ MÜZİK YAYINI YAPILMAYACAK

Öte yandan şenliklerin düzenleneceği tarihler arasında; 18-19 Haziran günlerinde düzenlenecek YKS sınavı boyunca, şenlik alanında gürültülü yayın yapılmayacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l