/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
BAŞKAN SEZER, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Orjinal Resim

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçede bulunan şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Her fırsatta şehit aileleri ile bir araya gelen Başkan Sezer son olarak AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Üsteğmen İsmail Demircan ve Özel Harekât Polisi Bayram Özdere’nin ailelerini ziyaret etti.

 

BAŞKAN SEZER VE İLÇE BAŞKANI SEYMEN’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ilk olarak; Hava Kuvvetleri'nde görevliyken, kendi isteğiyle Genelkurmay Özel Kuvvet Komutanlığı'na geçen, 26 Ocak 1999 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit Üsteğmen İsmail Demircan'ın ailesini ziyaret ettiler. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Sezer ve İlçe Başkanı Seymen daha sonra Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 22 Ocak 2016 tarihinde, hain, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekât Polisi Bayram Özdere’nin ailesine misafir oldular.

 

BAŞKAN SEZER, ŞEHİTLERİN KABİRLERİ BAŞINDA DUA ETTİ

Şehit aileleri ile hasbihal eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer daha sonra şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek şehitlikte dua etti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar