/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
GÖLCÜK´TE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ 7/24 SÜRÜYOR
Orjinal Resim

Meteoroloji’nin yaptığı yoğun kar yağışı uyarıları sonucu harekete geçerek tüm hazırlıklarını tamamlayan Gölcük Belediyesi, kar yağışının başladığı ilk dakikalardan itibaren sahada başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlk kar yağışının başlamasından itibaren yoğun bir mücadeleye başlayan Gölcük Belediyesi, 48 araç ve 115 personelle ilçe genelinde kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. 7/24 çalışmalarını sürdüren ekipler, 4 adet greyder, 27 adet JCB, 3 adet loder, 2 adet küreme-tuzlama robotu, 2 adet PTO tuzlama aracı, 1 adet ekskavatör, 2 adet traktör kar kürüme aracı ile ilçedeki yolların açık kalmasını sağladı.

 

KARLA MÜCADELE GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de Gölcük Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarına 1 greyder, 1 loder, 1 ekskavatör, 1 traktör ve 3 PTO (küreme ataşmanı takılı tuzlama kamyonu) ile destek verdi. Gece gündüz devam eden çalışmalar ile kar yağışı boyunca ilçedeki yolların açık kalmasını sağlayan Gölcük Belediye ekipleri, üst geçitlerde de yaya güvenliği için kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. 

 

KALDIRIM TEMİZLEME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Son iki gündür aralıksız süren kar yağışında yoğun bir şekilde mücadelesini sürdüren ekipler, kar yağışının durması ile birlikte yoğun bir şekilde mahalle, sokak ve caddelerde kaldırım temizleme çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalar ile ekipler; kaldırımlardaki karları temizleyerek yayaların güvenliği için tuzlama yapıyor.

 

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ BİR TELEFON KADAR YAKIN

Kar yağışı sırasında sorun yaşayan vatandaşlar; Gölcük Belediyesi karla mücadele kriz merkezinin 0262 422 24 10 - 0549 735 26 87 nolu telefonlarını arayarak taleplerini iletebilecekler.

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
Fotoğraflar