GÖLCÜK´TE MAZGALLAR VE YOLLAR PERİYODİK OLARAK TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarını şekillendiren ekipler, ilçe genelinde mazgallarda temizlik çalışması yaparak, yağmur sonrası oluşabilecek su taşkınlarına karşı önlem alıyor. İlçeyi cadde cadde sokak sokak gezen ekipler, mazgallarda yağmur suyu tahliyesini engelleyecek tüm atıkları temizliyor.

İLÇENİN YOLLARI YIKANARAK TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçe genelinde yol yıkama çalışmalarını da aksatmıyor. Tazyikli su ile yolları periyodik olarak yıkayan ekipler, kirlilik oluşmasının önüne geçiyor.

İHBAR HATLARINA GELEN TALEPLER HIZLA YERİNE GETİRİLİYOR

Belediye yetkilileri; talep ve şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşların 0262 411 00 10 numaralı telefon ve 0552 411 00 10 numaralı WhatsApp ihbar hatlarından kendilerine ulaşabileceklerini söylediler.