AHŞAP HEYKEL SEMPOZYUMU

1993 yılından günümüze gelenekselleşerek sürdürülen Türkiye’nin en köklü Heykel Sempozyumu olma özelliği taşıyan Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun yirmi yedincisi 19 Temmuz- 6 Ağustos 2022 tarihleri arasında “Gölcük Vizyon 2023” kapsamında, Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilecektir.

The twenty-seventh of the International Değirmendere Zühtü Müridoğlu Wooden Sculpture Symposium, is the most rooted Sculpture Symposium in Turkey,which has been traditionally continued since 1993, will be held between 19th July-6th August within the scope of “Gölcük Vision 2023” will be carried out in cooperation with Gölcük Municipality,Gölcük City Council and Kocaeli University.

Başvurular  en geç 10 Haziran 2022 tarihine kadar symposium@golcuk.bel.tr e-posta adresine gönderilmelidir.