Ilıcada çalışmalar devam ediyor
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş in adeta üzerine titrediği Yazlık Ilıca Termal Tesis Projesi bölgenin yükselen bir değeri olma özelliği taşırken Projede hızla sona yaklaşılması Başkan Ellibeş’i heyecanlandırmaya devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş

Yazlık Ilıcada devam eden çalışmaları inceledi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş in adeta üzerine titrediği Yazlık Ilıca Termal Tesis Projesi bölgenin yükselen bir değeri olma özelliği taşırken Projede hızla sona yaklaşılması Başkan Ellibeş'i heyecanlandırmaya devam ediyor.

Başkan Ellibeş, Yazlık Ilıca Termal Tesis Projesinde devam eden çalışmaları yerinde görmek üzere yaptığı incelemede açıklamada bulunarak bu güzel ve tarihi proje Gölcük'ün yükselen değeri olacak dedi.

Başkan Ellibeş bilindiği gibi Gölcük Belediyesi tarafından yaptırılan Yazlık ılıcası Termal Turizm Tesislerinde sona yaklaşılırken Kocaeli Termaline kavuşuyor, Termal ile tarih 1900 yıl sonra buluşuyor. Tamamlandıktan sonra temel atma töreninde yaşanan coşku gibi hizmete açılışı da yapılacak görkemli bir törenle olacak diyen Başkan Ellibeş, Tesislere gelecek vatandaşlarımıza bir yandan termal suyun şifa kaynağı özelliklerinden istifade ederken bir taraftan da 1900 yıllık bir tarihin eşsiz güzelliğini seyredecek.

10.000 m2 lik bir alan üzerinde inşa edilen Gölcük Belediyesi yazlık ılıcası Termal Turizm tesisleri İçerisinde çamur havuzları bay -bayan ayrı olarak üzere yetişkin termal havuzları, çocuk havuzları, aile odaları olacak.

Ayrıca Türk hamamı, masaj salonu ve buhar odaları, açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanları bulunan tesis, çevre düzenlemeleri ve tarihi doku ile birlikte halkımıza hizmet verecek dedi.

Başkan Ellibeş'e incelemelerinde Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.