Huzurevi Derneği Kermesini Kaymakam Yazıcı ve Bld.Bşk. Ellibeş açtı
Gölcük Huzurevi Dernek Başkanı Esen Özmen ve Dernek yönetimi tarafından hazırlanan Yıl sonu Kermesi, Gölcük Belediyesi D.dere Sanatevi´nde Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından açıldı. Kermes 23 Aralık akşamı Saat: 17:00´a kadar açık kalacak.

Gölcük Huzurevi Derneği Yıl sonu Kermesi

Gölcük Belediyesi D.dere Sanatevi'nde açıldı

Gölcük Huzurevi Dernek Başkanı Esen Özmen ve Dernek yönetimi tarafından hazırlanan Yıl sonu Kermesi, Gölcük Belediyesi D.dere Sanatevi'nde Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından açıldı. Kermes 23 Aralık akşamı Saat: 17:00'a kadar açık kalacak.

Kermese gösterilen ilgi Dernek yöneticilerini memnun ederken, Dernek Başkanı Esen Özmen Kermes de satışa sunulan tüm ürünlerin Dernek Yönetimi ve Dernek üyelerinin evlerinde yaptıkları ürünler olduğunu belirterek bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirin yaşlılar için kullanılacağını belirtti.Özmen ayrıca Derneğin çalışmalarına destek veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti.

Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Huzurevi Derneğinin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek yapılan hizmetler çok güzel ve çok anlamlı Dernek Başkanı Esne Özmen ve Yönetimini, Dernek Üyelerini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Kermes açılışına Huzur evi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız, Halk Kütüphanesi Müdürü Ayşe Dışpınar, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Mahalle Muhtarları, D.dereli yardımsever vatandaşlar katılıp alış veriş yaparak destek verdiler.Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kermes' den sarı lacivert mum alarak destek verdiler.