AKME-DER´den ziyaret
Kısa adı AKME-DER olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özhan İmre ve Yönetim kurulu heyeti,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret edip Derneği tanıtarak istişarede bulundular.

Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i

makamında ziyaret etti

Kısa adı AKME-DER olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özhan İmre ve Yönetimkurulu heyeti,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret edipDerneği tanıtarak istişarede bulundular.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,İlçede yeni kurulan AKME-DER başkanı Özhan İmre ve Yönetim kurulu üyelerine başarılar temennisinde bulunup ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dernek Başkanı İmre,Derneğimizin Adı Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'dir. Derneğinmerkezi Gölcük'dür.Derneğimiz; öncelikle ve özellikle; Kamuda görev yapan Devlet Memurları, Maluliyet ve çeşitli nedenlerle ayrılan devlet memurları ve bunların eşleri ile dul, yetim/öksüzlerinin lehine her türlü yasal çalışmalar yapmak, bu konuda fikir ve projeler üretmek, bu anlamda her türlü yasal ve demokratik yapılanmaları sağlamaktır dedi.

Ziyarette, Dernek Başkanı Özhan İmre,Başkan Yardımcısı Faruk Gönül,Genel Sekreter Ramazan Şatır,Muhasip Ünsal Mutlu,Üye Ömer Kılınç hazır bulundu.