Kadınlar günü Özel Konseri mest etti
Gölcük Kent Konseyi Kadınlar Meclisi TSM Korosu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamaları kapsamında Bayan Bestekarlar Özel Konseriyle bir kez daha izleyicilerden tam not aldı.Şef Esen Danyer yönetimindeki Gölcük Kent Konseyi Kadınlar Meclisi TSM Korosu birbirinden güzel 23 Şarkıyı başarıyla seslendirdiler.

Kadınlar Meclisi TSM Korosu

Kadınlar Gününde Bayan Bestekarlar Özel Konseri

Kadın Kadına Eğlendiler

8 Mart Dünya Kadınlar günü Bayan Bestekarlar Özel Konseri programı öncesinde Davetlilere Resepsiyon verildi ve daha sonra Gölcük Vizyon 2023 kapsamında Gölcük Kent kimliği ve Aidiyeti Projesi olan özel bir çalışma sonucunda tamamlanan Kraliçe Olbia'dan Sultan Anneye Geçmişten Günümüze Gölcük'te Kadın konulu Kitap'ın tanıtımı ve sunumu Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji, Prehistorya Arkeolojisi Öğretim görevlisi Tülin Bozkurt tarafından gerçekleştirildi.

Akabinde Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcının eşi Muteber Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in eşi Feriha Ellibeş'in Organize ettiği Bayan Bestekarlar Özel Konseri gerçekleştirildi.

Özel Konsere, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Bilal Boğaz'ın eşi Nilüfer Boğaz, Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji, Prehistorya Arkeolojisi Öğretim görevlisi Tülin Bozkurt,Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral Bayan Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyelerinin Eşleri,Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarının eşleri ve İlçe yöneticilerinin eşleri, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanlarının Eşleri, Gölcük Belediyesi Birim Müdürlerinin eşleri, Belediye Personelinin eşleri ve Gölcük'lü bayanlar katıldılar.

Konserde, şarkıların 12'sini Solistler, 11'ini Koro seslendirerek Toplam 23 şarkı seslendirildi.  Bayan Bestekarlar Özel Konserinde Bayanlar birbirinden güzel şarkılara zaman zaman eşlik ederek güzel bir renk oluşturup, Kadın Kadına doyasıya eğlendiler.

Konser sonunda Bayan Yazıcı, Bayan Ellibeş, Bayan Boğaz ve Bayan Turnalı Özgören, Koro Şefi Esen Danyer'e günün anısına çiçek takdim edip kutlarken, Koroda görev alan Bayanlara da birer gül takdim ettiler.