Yazlık Ilıca Projesinin İhalesi yapıldı
Ilıca Projesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Sağlık Termal Projesi alanı olarak belirlenen bir proje olması bakımından sadece Gölcük için değil Kocaeli içinde çok bir önemli bir Proje olarak görülmekte. İşte böylesine önem taşıyan Dev Projede ilk adım atılarak İhalesi gerçekleştirildi.

Yazlık Ilıca Projesinde ilk adım atıldı

Gölcük - Yazlık Roma Ilıcası

Restorasyonu ve Sosyal Tesisler ile Çevre Tanzimi yapım işi

ihalesi gerçekleştirildi

Gölcük - Yazlık Roma Ilıcası Restorasyonu ve Sosyal Tesisler ile Çevre Tanzimi yapım işi ihalesi Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş'ın Başkanlığında ihale komisyonu tarafından,Encümen odasında yapıldı.İhaleye toplam 2 firma katıldı.Bu firmalar Gülaş İnş. San. Tic. Ltd. Şti.,Standart Madencilik İnş.San.Tic.AŞ. ve Astaştanlar İnş.San.Tic.Ltd.Şti. iş ortaklığı katıldı.İhale komisyonu dosyalar üzerinde gerekli incelemelerini yaptıktan sonra kararını verecek.

Gölcük için büyük önem taşıyan bu proje bölgeye canlılık getirecek ve büyük bir iş istihdamı sağlayacak olması bakımından heyecan uyandırıyor.Gölcük için projenin en önemli kısmı, 10 dönümlük alana yapılacak olan yatırım.Bunlar,günü birlikçi vatandaşların rahatla faydalanabileceği bu alana, bay ve bayanların ayrı ayrı  kullanabilecekleri termal havuzlar, içinde her türlü konforun olacağı aile odaları, çamur banyoları, fıtness alanları ve salonları, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları olacak.