Değirmendere Cazibe merkezi olacak

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ

DEĞİRMENEREDE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin ortak projelerinden birisi olan Değirmendere Sahili Peyzaj Düzenlemesinde ilk etap tamamlanırken, ekipler Uğur Mumcu parkındaki Amfi tiyatro sahnesinde oturma alanlarının ahşap kaplama düzenlemesini de tamamladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Sahil projemiz Kocaeli'nin İnci gerdanlığıdır.Böylesine önemli ve ihtiyaç duyulan Projenin hayata geçirilmesinde bizlere destek ve katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na Şahsım ve Bölge sakinlerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Değirmendere' miz sadece Gölcük'ümüz için değil Kocaeli içinde olmazsa olmazlardandır. Yapılan bu proje ile Değirmendere sahili Deprem öncesinde olduğu gibi Kocaeli'nin cazibe merkezi olmaya devam edecektir dedi.

Başkan Ellibeş,Değirmendere Sahili Peyzaj Düzenlemesinin ilk etabının tamamlanmasıyla, aydınlatma araçları, yürüyüş yolu, oyun parkı, Fitness alanı, sahil üzerinde vapur iskelesi, önünde dalga kıran, oturma bankları, kaldırımlar, bordür ve parke düzenlemeleri, amfi tiyatronun oturma alanlarının ahşapla kaplanması, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ile çok farklı bir sosyal alan haline geldi dedi.

Başkan Ellibeş incelemelerinde ayrıca Sahil boyunca yeni tip Çöp sepetlerinin belirlenen alanlara yerleştirilmesinde yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu ve yeni tip çöp sepetlerini inceledi.

İlgili Video
Başkan Ellibeş Yatırımları inceledi